Meistä – kaikillehyva.fi

Tervetuloa kaikillehyva.fi-sivustolle! Tämä sivusto on aikakauslehtimäinen sivusto, joka käsittelee suomalaista politiikan tekoa sekä merkittäviä suomalaisia poliitikkoja.

Korostamme monipuolisissa artikkeleissamme äänestämisen ja politiikan tekemisen voimaa ja toivomme, että tämän voiman korostaminen inspiroi sinua tutustumaan laajaan suomalaisen politiikan kenttään entistä monipuolisemmin ja avoimemmin ja innostaa sinua äänestämään valitsemaasi ehdokasta!

Jotta tietäisit entistä paremmin ketä äänestät ja jotta tuntisit vaaliehdokkaat entistä paremmin, esittelemme tällä sivustolla myös ajankohtaisia vaaliehdokkaita.

Jotta pysyisit parhaiten ajan tasalla Suomen poliittisen kentän ajankohtaisimmista asioista, kannattaa sinun tilata ilmainen uutiskirjeemme, joka lähetetään tilauksen jälkeen automaattisesti sähköpostiosoitteeseesi. Näin saat automaattisesti suoraan sähköpostiisi tärkeää tietoa siitä, mitä Suomen poliittisella kentällä tapahtuu juuri nyt!

Sivuston pääsisällöt

Tämä sivusto on omistettu Suomen poliittiseen kenttään tutustumiselle. Käsittelemme aihetta monipuolisesti ja kattavasti. Tutustutamme lukijamme esimerkiksi merkittävimpiin suomalaisiin nykyajan poliitikkoihin ja vaaliehdokkaisiin.

Palaamme kuitenkin myös suomalaisen politiikan historiaan ja kerromme, millaiset henkilöt ovat vaikuttaneet suuresti esimerkiksi maamme historiaan ja sen itsenäistymiseen.

Raha on tärkeä asia poliittisella kentällä. Esimerkiksi vaalikampanjoiden maailmassa liikkuu suuria rahasummia ja onkin tärkeää tiedostaa, että vaalikampanjoissa rahalla on usein keskeinen merkitys hyvien tulosten saavuttamisessa.

Toisaalta myös pienellä budjetilla on mahdollista saada aikaan vaikuttavia vaalikampanjoita, kunhan vain tietää mitä tekee. Lue tarvittaessa sivustoltamme vinkkejä pienen budjetin vaalikampanjointiin!

Jos poliitikon elämässä raha on tiukoilla ja hänelle on ehtinyt kertyä useita erillisiä lainoja, voi lainojen yhdistäminen auttaa häntä säästämään rahaa vaalikampanjointiin. Kerromme myös tästä vaihtoehdosta lisää aihetta käsittelevässä artikkelissamme.

Sivuston päätarkoitus

Nimensä mukaisesti sivustomme päätarkoitus on tuoda kaikille hyvää. Sen tarkoituksena onkin herättää lukijoita tutustumaan entistä syvemmin Suomen poliittiseen kenttään, poliitikkoihin ja heidän sanomaansa ja tekemään tämän tiedon pohjalta hyviä valintoja äänestyskopissa.

Suomalainen hyvinvointiyhteiskunta on valitettavasti viime aikoina pirstaloitunut ja eriarvoistunut jo siinä määrin, että osa kysyy, voiko suomalaista yhteiskuntaa enää edes kutsua hyvinvointiyhteiskunnaksi.

Jotta Suomessa olisi jaettavaksi kaikille hyvää, on poliitikkojen sitouduttava ajamaan nykyistä oikeudenmukaisempaa Suomea, jossa huolehditaan asianmukaisella tavalla myös niistä kaikista heikoimmista.

Lisäämällä poliittista tietoutta toivomme voivamme osaltamme auttaa tässä tehtävässä matkalla kohti kaikille hyvää Suomea ja nykyistä tasa-arvoisempaa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa!