Lainan yhdistäminen voi auttaa vaalikampanjan rahoittamisessa

Vaalikampanjointi vie yllättävän paljon rahaa ja usein käytettävissä olevalla rahalla voi olla jopa ratkaiseva merkitys kampanjan tulokselle.

Ehdokkaalle on voinutkin kertyä kampanjoinnin aikana tai henkilökohtaisessa elämässään useita erillisiä lainoja ja jossakin vaiheessa hän saattaa olla sellaisessa pisteessä, että näiden useiden lainojen takaisinmaksusta onkin vaikea selviytyä kunnialla.

Vaaleihin on vuosien saatossa liittynyt useita kohuja eikä vaaliehdokkaalle olekaan hyväksi, jos hänen ylivelkaantumisensa tulee koko kansan tietoon – sillä kuinka hänen hoitoonsa voitaisiin luottaa koko kansan taloutta, ellei hän selviä edes oman taloutensa hoidosta kunnialla?

Tällöin lainan yhdistäminen on yksi hyvä ratkaisu ja se voi jopa auttaa vaalikampanjan rahoittamisessa, sillä lainan yhdistäminen säästää usein merkittävän summan rahaa, jonka voi käyttää järkevämminkin kuin useiden erillisten lainojen kuluihin!

Kuinka aloittaa lainan yhdistäminen?

Helpointa lainan yhdistäminen on aloittaa yhdistalaina.com-sivuston avulla. Pieni teko saattaa tuoda poliitikolle säästöä jopa tuhansia euroja, joten kannattaa ehdottomasti antaa yhdistelylainalle mahdollisuus! Täytä sivuston lainahakemukseen tarvitsemasi ja toivomasi laina-aika.

Tämän jälkeen sivuston laskuri laskee lainasi arvioidun kuukausierän. Jos valitset esimerkiksi 30 000 euron lainasumman kymmenen vuoden laina-ajalla, on yhdistelylainan arvioitu kuukausierä 316 euroa. 40 000 euron lainasumma 15 vuoden laina-ajalla antaa vastaavasti arvioiduksi kuukausieräksi 310 euroa.

Kun lainasumma, -aika ja arvioitu kuukausierä ovat sinulle mieluisia, täytä hakemukseen vielä etunimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi ja klikkaa oranssia Seuraava-nappia. Seuraa sivuston ohjeita ja hae nyt näppärää yhdistelylainaa!

Kun saat kilpailutettuja yhdistelylainatarjouksia, tutustu niihin huolella. Valitse lopuksi parhaiten tarpeitasi vastaava yhdistelylaina. Jatkossa huolehdittavaksesi jää vain yhden lainan takaisinmaksu, minkä ansiosta säästät sekä rahaa että aikaa vaalikampanjaasi varten.

Some auttaa säästämään vaalikampanjassa

Tiesitkö, että some voi auttaa säästämään vaalikampanjassa tarvittavaa rahaa? Monet poliitikot ovatkin erittäin aktiivisia somessa. Some tavoittaa kuulijat nopeasti ja kustannustehokkaasti, joten sitä kannattaa hyödyntää vaalibudjetin aisoissa pysymiseksi ja tehokkaiden tulosten tahkoamiseksi!